Újabb török sikersorozat debütál az Izaura TV-n

Az Izaura TV időről időre elhozza a romantikus műfajok legjobbjait. Szenvedélyes pillanatokban és drámai fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, hiszen július 3-án 20 órától mutatkozik be hazánkban a Piszkos Pénz, tiszta szerelem (Kara Para Aşk) című török sikersorozat, a Fatmagülből ismert Engin Akyürek főszereplésével.
A telenovellák rajongóit a tomboló nyáron sem hagyja izgalmak nélkül a romantikus sorozatok csatornája, hiszen július 3-án este egy eddig nem látott török darabbal bővíti kínálatát. A piszkos pénz, tiszta szerelem epizódjaiban Ömer (Engin Akyürek) és Elif (Tuba Büyüküstün) élete különös tragédiák következtében fonódik egyre szorosabbra. A nyomozóként dolgozó Ömer egy rejtélyes halálesetben váratlanul elveszíti mennyasszonyát Sibelt. A haláleset szülte szomorúságot tovább fokozza annak híre, hogy a pletykák szerint egy gazdag üzletemberrel csalta őt, ám a férfi ármánykodást sejtve az igazság nyomába ered. Elif ékszertervezőként dolgozik Rómában, amikor Isztambulba hazalátogatva, megtudja, hogy édesapja meghalt egy balesetben. A férfi tetemes adósságot hagy a családjára, akiket ezzel hatalmas veszélybe sodor: a maffia emberei elrabolják Elifet és húgát, Nilüfert. Elfiet elengedik, ám Nülifert az adósság rendezéséig fogságban tartják. Elif minden erejével húga kiszabadításán és a család hírnevének visszanyerésén dolgozik, és mindeközben találkozik Ömerrel. A kérdés, hogy a pénz és a kapzsiság uralta világ árnyékából közös erővel sikerül- e kitörnie a két fiatalnak…

A sorozat magyar hangját olyan népszerű szinkronszínészek adják, mint Horváth Illés, aki a férfi főszereplőnek, a Fatmagülből ismert Engin Akyüreknek kölcsönzi hangját, vagy Szilágyi Csenge, aki a hazánkban az Egy ellopott élettel bemutatkozó Tuba Büyüküstünt szólaltatja meg. De számos további, elismert színész is bővíti a névsort:

Engin Akyürek (Ömer) - Horváth Illés
Tuba Büyüküstün (Elif) - Szilágyi Csenge
Nebahat Çehre (Zerrin) - Bencze Ilona
Erkan Can (Tayyar) - Szacsvay László
Burak Tamdoğan (Hüseyin) - Besenczi Árpád
Saygın Soysal (Metin) - Bozsó Péter
Hazal Türesan (Aslı) - Földes Eszter
Bestemsu Özdemir (Nilüfer) - Trokán Nóra
Tuvana Türkay (Bahar) - Bogdányi Titanilla
Emre Kızılırmak (Levent) - Szatory David

Piszkos pénz, tiszta szerelem – július 3-tól minden hétköznap, 20 órakor!

Forrás: TV2 Csoport
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.