Inhumans-előzetes – hazánkban is moziba kerül az új Marvel-sorozat

Az előzetest is kapott Embertelenek (Inhumans) a hazai IMAX-moziban is bemutatkozik.


Nemrég írtunk a Marvel Television és az IMAX együttműködésével készített sorozatról, a 8 részes Inhumans-ről, amelynek első két részét teljesen IMAX-kamerákkal forgatták, és ezek a részek mozikban mutatkoznak be, a teljes sorozatot pedig majd az ABC adja le. Most érkezett egy előzetes is a sorozathoz, és kiderült, hogy mi is a mozikban láthatjuk először a sorozatot.Nemrég ugyanis egy magyar nyelvű IMAX-posztot találtunk, amely szerint augusztus 31-én az IMAX mozikban is látható a királyi család sorozata, míg az eredeti, Egyesült Államokbeli premier szeptember 1-jén lesz látható. Ráadásul a kirakott előzetes magyar feliratos, ez még jobban megerősíti, hogy mi is a nagyvásznon tekinthetjük meg a sorozatot elsőként.

A sorozat főszereplője az embertelenek királyi családja, élükön Fekete Villámmal, akiknek egy katonai puccs miatt Hawaii-ra kell menekülniük, ahol nem csak magukat, de az embereket is meg kell védeniük. A sorozat alkotója és írója Scott Buck (Marvel’s Iron Fist, Dexter), társírója Joe Robert Cole (Fekete Párduc), míg a rendezői feladatokat többek közt Roel Reiné (Halálfutam 2.), Chris Fisher (A célszemély, 13-as raktár) és Billy Giehart (A SHIELD ügynökei; Egyszer volt, hol nem volt) látja el. A főszereplők közt található Anson Mount (Kötelező ítélet, Harmadik műszak), Serinda Swan (Smallville, Graceland: Ügynökjátszma), Ken Leung (Lost – Eltűntek, X-Men: Az ellenállás vége), Mike Moh (Szupi nindzsák, Empire), valamint a Trónok harca Ramsay-je, Iwan Rheon.

Az Inhumans az Egyesült Államokban szeptember 1-jén mutatkozik be a mozikban, majd szeptember 29-től az ABC folytatja a sorozatot. Magyarországon augusztus 31-én érkezik a mozikba, egyelőre úgy tűnik hogy feliratosan, ám hogy a többi rész hol kerül leadásra még kérdéses (vélhetően a VIASAT3-on vagy a VIASAT6-on). A feliratos előzetes megtekinthető itt, vagy a Marvel Magyarország jóvoltából alább.

Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.