Dwayne Johnson indulni fog az elnökválasztáson

Nem, ez nem vicc, a Szikla komolyan beköltözne a Fehér Házba.


Aki esetleg nem ismerné: Dwayne „The Rock” Johnson a WWE pankrátora, aki 2001-től mozifilmekben és sorozatokban is szerepel, többek közt ő az HBO Nagypályások című sorozatának főszereplője. Úgy látszik, a filmsztár az elnöki pozíciót is betöltené.


A színész még májusban pedzegtette meg Jimmy Fallon műsorában Trump győzelmét látva, hogy indulna a 2020-as elnökválasztáson. Később a Saturday Night Live-ban bejelentette az indulást, ám akkor poénból, most viszont komoly lépéseket is tett az ügy érdekében, ugyanis egy Kenton Tilford nevű férfi Johnson nevében adta le a Run the Rock 2020 című kampány dokumentumait a Szövetségi Választási Irodának.

„Személy szerint úgy érzem, hogy ha én lennék az elnök, akkor fontos lenne az egyensúly. Fontos lenne a vezetés és felelősséget vállalni mindenkiért. Ha nem értenék egyet valakivel vagy valamivel, akkor nem zárnám ki őket. Helyette inkább bevonnám őket. Az első dolog, amit tennénk, az lenne, hogy leülnénk és megbeszélnénk a dolgokat.” – nyilatkozta korábban Johnson a GQ-nak. Nem ő lenne az egyetlen, aki Trump nyerését látva maga is indulna: korábban az amerikai rapper, Kanye West is bejelentette, hogy jelöltetné magát az elnöki pozícióra.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.