A Disney Csatorna 2015. februári újdonságai

A Disney Csatorna egy élőszereplős sorozatból hoz új részeket februárban. A csatorna animációs újdonságait a Rajzfilmövezeten láthatod!


Liv és Maddie: ÚJ RÉSZEK
7-étől szombaton 10/11EET órakor

Jó hír a Liv és Maddie rajongói számára: a Disney Csatorna sikersorozata február elejétől érkezik egy még mókásabb második évaddal. Bár az ikernővérek megszólalásig hasonlítanak egymásra, mégis egymás szöges ellentétei: Liv a sikeres TV-sztár, Maddie pedig az iskola kiemelkedő tanulója és a kosárcsapat tehetséges játékosa. Miután Liv visszatér az iskolapadba, még nagyobb zűrzavar támad, hiszen nem csupán a két lánytestvérnek kell egymást kibírnia, de ráadásul a szüleik is a sulijukban dolgoznak. Liv és Maddie még több élménnyel vár a most induló új évadban!


Jessie: ÚJ RÉSZEK
23-ától hétköznap 13.10/14.10EET-kor

A fantasztikus bébiszitter és a rosszcsont gyerkőcök története folytatódik! Jessie-nek most igen nagy problémával kell szembenéznie: csupán harminc perce van rá, hogy a Ross-csemeték időben elinduljanak a suliba, mégis rengeteg akadály bukkan fel közben. Emma nem talál semmit, amit aznap felvehetne, Ravi-nak segítségre van szüksége az iskolai projektjéhez, de Zuri projektjével sincs minden rendben. Végül mindannyian elkészülnek időben, de ekkor jön egy újabb bökkenő…

A Disney Csatorna februári műsora innen tölthető le.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.